Pagini

joi, 14 august 2014

Jocuri: Pachetul #1

   F18 Carrier Landing II, Dino Hunter: Deadly Shores si Crazy Taxi City Rush

   

F18 Carrier Landing II

   Daca v-ati dorit vreodata sa pilotati un  avion de lupta F18 atunci jocul acesta este perfect pentru dvs. F18 Carrier Landing II este un simulator aviatic/militar care te pune in pielea unui pilot ce treuie sa indeplineasca una dintre cele mai grele sarcini , aterizarea unui avion militar pe o pista de 150 de m.
   Sincer, nu sunt un mare fan al acestor jocuri de simulare, mai ales a celor aviatice, insa cand am incercat acest joc m-a tinut ocupat aproximativ o ora.
   Desi controalele pot fi putin cam avansate exista 6 tutoriale care sa te invete ce si cum.

   Grafica este una destul de buna fata de celelalte zeci de jocuri de acest tip de pe Magazin Play, insa in opinia mea dealurile peste care zbori arata destul de urat.
      Jocul va ofera 6 misiuni cu tutorial si alte 30 de misiuni, majoritatea cu obiectivul de a ateriza avionul. Problema este ca aceasta este cea mai dificila parte. Pentru a ateriza, trebuie sa coborati trenurile de aterizare si sa va asigurati ca zburati cu o viteza de aproximativ 190 de noduri. De obicei este aproape imposibil sa aterizati din prima daca este prima oara cand jucati. Pentru a controla avionul, jocul va folosi accelerometrul telefonului/tabletei, astfel ca de fiecare data cand inclinati device-ul la dreapta, la fel va face si avionul.
In nici un caz pozitia optima de a ateriza.
      Exista si un mod liber, in care va alegeti conditiile meteo, si puteti exersa fara presiunea ca o sa esuati in misiune. Jocul va permite sa zburati si prin alte locatii cum ar fi intr-un canion, printre vulcani sau intr-o zona arctica.
   Cea mai interesanta optiune este acea de a conecta doua device-uri  si folosirea unuia dintre ele ca  o telecomanda, si prin asta F18 Carrier Landing II este un joc ceva mai " rasarit " decat celelalte simulatoare.

https://play.google.com/store/apps/details?id=it.rortos.f18carrierlandingii
Dezvoltator: RORTOS
Gen: Simulare
Pret: Gratuit
Marime: 118 Mb
Necesita Android: 4.0 sau o versiune ulterioara




   Dino Hunter: Deadly Shores
    Vaneaza sau vei fi vanat!, acesta este motto-ul jocului de fata. Si pe buna dreptate, cand te trezesti cu o arma in mana si cu un T-Rex furios ce se indreapta foarte rapid inspre tine, nu prea ai de ales.
   Cei ce au mai jucat Deer Hunter o sa aiba un deja-vu, interfata meniului, armele si gameplay-ul in sine este foarte asemanator, asta deoarece dezvoltatorul jocului este acelasi, Glu. Singura diferenta sunt dinozaurii in sine, si ei prezenti intr-o gama diversa. De la Stegozauri pasnici, la Pterodactili si Tiranozauri periculosi, puteti vana cei mai cunosctuti si necunoscuti dinozauri.


   Nici armele nu sunt mai prejos, deoarece si aici avem o gramada, pusti, arme de asalt si snipere.....
.....pe care le puteti upgrada.
   Dinozaurii mai feroce vor fi doborati cu arme mai puternice, asa ca va trebui, ca sa inaintati in misiuni, sa cumparati altele noi. Desigur, Glu va pune la dispozitie si niste monstruozitati de arme, dar contra cost, folosind monedele Glu.Aceste monede le puteti castiga prin level-up, dar va dura foarte mult pana strangeti pentru o arma mai buna.


https://play.google.com/store/apps/details?id=com.glu.dino
Dezvoltator: Glu
Gen: Actiune
Pret: Gratuit
Marime: 49 Mb
Necesita Android: 2.3 sau o versiune ulterioara



   Crazy Taxi City Rush
   Cei mai " batrani " cunosc un joc pe nume Crazy Taxi pentru PC care a facut furori prima oara cand a aparut. Era un joc nebunesc in care trebuia sa " livrezi " pietonii in diferite locatii in timp ce faceai cascadorii prin trafic si nu numai.. Jocul este disponibil si pe Android acum, dar costa 16,38 RON.  Din fericire am pentru voi o alternativa gratis.
   Crazy Taxi City Rush se vrea o combinatie intre Subway Surfers si Crazy Taxi. In timp ce conduceti taxiul puteti da swipe in dreapta sau in stanga pentru a schimba benzile si pentru a lovi alte masini, lucru care iti da puncte bonus si banuti.


   Jocul este extrem de amuzant de jucat si te va " tine in priza " cateva ore bune.
   Poti cumpara taxiuri noi care pot fi customizate. Poti cumpara jenti noi, poti vopsi masina si poti chiar adauga diferite chesti neobisnuite cum ar fi coada unui dragon in spate si capul acestuia pe capota.
   Un ultim lucru de precizat este ca muzica este extraordinara si dezvoltatori au avut grija sa precizeze, la inceputul fiecarei curse, artistul si numele melodiei.

 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sega.cityrush
Dezvoltator: SEGA of America
Gen: Actiune
Pret: Gratuit
Marime: 73 Mb
Necesita Android: 4.0 sau o versiune ulterioara



Autor - Andrei R.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu